Ron Dijkstra

 
Highlight

Wie is online

We hebben 3 gasten online

Statistieken

Leden : 3
Artikelen : 12
Weblinks : 1
Artikelen bekeken hits : 296967
Home Biografie
Biografie van Zanger/Entertainer Ron Dijkstra
Bio PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Administrator   
maandag 06 april 2009 09:58

Ron Dijkstra laat voor het eerst van zich spreken als solo zanger in de regio Noord-Holland, waar hij al snel een reputatie opbouwt als Entertainer. Zijn kunst om met publiek te spelen word al snel een meerwaarde bovenop het zingen alleen. In zijn begindagen zocht Ron zijn weg naar een repertoire die voor een ieder wat te bieden had. Al snel resulteerde dit in een scala van muziekstijlen zoals; Easy-listening, rock, stevige rock, blues en gospel.
Vanuit deze positie groeide Ron uit tot een allround Zanger en heeft inmiddels ruime ervaring als leadzanger van diverse formaties. Ron heeft menig optreden op bedrijfsfeesten, voorprogramma's, TV en Radio gegeven. Om in zijn levensonderhoud te kunnen voorzien heeft Ron vele werkgevers de revue laten passeren. Enige voorbeelden wat Ron zoal heeft gedaan; Marktkoopman, administratief medewerker, Ober, pompbediende, centralist, telefonisch verkoper. 
Tegenwoordig heeft Ron naast het zingen een gewaardeerde functie als Senior Woonbegeleider in de geestelijke gezondheidszorg afdeling forensisch en tijdelijk verblijf volwassenen/Verslaving. 
Momenteel werkt Ron aan diverse projecten.
In december 2009 start Ron een samenwerking met Caroline de Windt onder de naam CaRon. CaRon heeft het album "Vocal Mistery" geschreven welke door Ron is geproduceerd en te koop wordt aangeboden via diverse online stores o.a. ITunes. De samenwerking is beëindigd in december 2013, Caroline de Windt voegt zich opnieuw bij de formatie "Mai Tai" waardoor Ron opnieuw solo zijn werk voort zet. Ron maakt naam door zijn opvallende muzikale composities en opvallende muzikale drive. Al met al een veelzijdig muzikant, niet alleen vocaal maar ook tekstueel/componeren/produceren en bespelen van diverse instrumenten. Ondertussen is er ook een album uitgekomen getiteld "Just Me" waarop diverse ballads staan en een aantal vlotte up-tempo's. Meer info vind u op de pagina music. Het fenomeen musical is Ron niet vreemd gebleven hij heeft dit kunnen waarmaken in een musical voorstelling waarin diverse musicals aan de orde kwamen. Zijn Hoofdrol in deze was zijn vertolking als "Baas van het hele spul" uit de musical Les Misserables. 

Laatst aangepast op zondag 11 januari 2015 15:52
 
Uw Advertentie hier ?

Enquêtes

Online muziek kopen
 

Interessante Feeds

Mijn Tweets

Bezoekers statistieken